Wachtwoord vergeten?

Reset

Website powered by Cumpinent.nl

Ervaren

Zo kun je Machinefabriek Bolsward het beste omschrijven. De grote deskundigheid en de prima samenwerking van directie en medewerkers weerspiegelt zich in de producten die we afleveren.

Vertrouwen

Elk apparaat, elke machine, hoe klein of hoe groot ook, is een zaak van vertrouwen. Vertrouwen in de bedrijfszekerheid, in de duurzaamheid, vertrouwen in de effectiviteit en rentabiliteit. Dat alles is herleidbaar tot de ontwerper en de bouwer.

Vakmanschap

Steeds vaker doen onze klanten beroep op onze kennis en vakmanschap. "Omdat we met jullie echt kunnen samenwerken", zeggen ze vaak. Dat is inderdaad de grote kracht van ons bedrijf: we spelen snel in op de wensen van onze klanten en geven daarbij goede adviezen. Met onze technische know-how schatten we het verschil tussen tekentafel-theorie en gebruikspraktijk haarfijn in. 

Snel

Machinefabriek Bolsward staat bekend om een snelle manier van zaken doen. Een offerte ligt gegarandeerd binnen een paar dagen bij u op tafel. En de producten? We leveren onze producten altijd binnen de afgesproken termijn en overeenkomstig de offerte af.

Geen geschipper

Ten aanzien van de kwaliteit en de leveringssnelheid leggen we ons zelf hoge normen op. Noch met de een nog met de ander wordt geschipperd. Hoewel reeds ongewoon snel, kunnen we er in goed onderling overleg nog wel eens een schepje bovenop doen. Echter, tijdwinst mag nooit leiden tot kwaliteitsverlies. Perfectie moet voorop blijven staan!  

Trots

U merkt het al: we zijn trots op ons bedrijf. En laten u graag zien wat we kunnen!